Praktische info

De kosten van een consult bedragen € 80,00 per consult. Betaling bij voorkeur aan het eind van de sessie middels een betaalverzoek per bank. Na elke sessie ontvangt u een rekening. 

Bij annuleren binnen 24 uur vóór  de afspraak, wordt de sessie in rekening gebracht.

Vergoedingen van de verzekeraars:
Afhankelijk van uw polisvoorwaarden vergoeden verzekeraars (een deel van) de kosten van analytische therapie. Informeer bij uw verzekeringsmaatschappij of uw tussenpersoon naar de mogelijkheden. Het Eigen Risico van zorgkosten is niét van toepassing op deze vorm van zorg.  De therapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket.

Frequentie en duur
De frequentie van de gesprekken stelt uw therapeut in overleg met u vast. De duur van de therapie is afhankelijk van de complexiteit van uw vraag en uw persoonlijke doel.

Bereikbaarheid:

De praktijk bevindt zich dichtbij station Velperpoort Arnhem en dichtbij overig openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan kunt u tegen betaling parkeren in de directe omgeving.

BEROEPSVERENIGINGEN: 

Jungiaanse Vereniging voor Analytisch Therapeuten Nederland – JVATN

image

Vereniging van Intergraal Therapeuten – VIT

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  – RBCZ

image

Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen – S.C.A.G.

Als Registertherapeut val ik onder het Klacht- en Tuchtrecht van Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ) en ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG)

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_79f